Sociale Aktiviteter

Sociale Aktiviteter

I Løkken Surf Klub går vi meget op i at dyrke fællesskabet i og omkring vandet og skabe relationer medlemmerne imellem. Derfor afholdes der løbende sociale arrangementer i klubben, som medlemmer har mulighed for at deltage i. Herunder kan nævnes:

GIRLSURF - Surf og surfundervisning kun for piger


Da der er flere og flere piger i Løkken og omegn, der har fået øjnene op for surf, har LSK oprettet et surfhold kun for piger for på den måde at bakke op om pigesurfen, få flere og nye piger i vandet, og i fællesskab styrke pigesurfens fundament i Løkken. Surfholdet kun for piger er samtidig med til at skabe endnu et fællesskab i vandkanten, hvor piger med en fælles interesse kan møde hinanden og skabe nye relationer. Vi håber på, at pigerne vil hjælpes ad med at tage hinanden under armen, når bølgerne er gode, så vi fremover kommer til at se flere dygtige pigesurfere i vandet


Yoga

Da der fra flere medlemmer har været et ønske om at samles til en yoga-session, er det nu lykkes at stable det på benene. Yoga er for ALLE medlemmer, uanset om man har dyrket yoga før eller ej.  Formålet med sessionen er at få introduceret nogle yoga-øvelser og stillinger, der kan være med til at forbedre smidighed og hjælpe os i vores surf. 

GIRLSURF, torsdag d. 18 juni