Medlemstyper og Priser

Medlemstyper og Priser 2020

Da vi ønsker økonomi til at afholde arrangementer i Løkken Surf Klub og yderligere skabe god grobund for at søge diverse fonde, har vi fastsat en årlig medlemspris for forskellige medlemstyper. Da Løkken Surf Klub stadig er under etablering, og prisen for medlemskab er sat lavt, kan medlemmer forvente, at der kan være en egenbetaling på de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder i 2020. Egenbetaling vil afhænge af medlemstype. 

 

Det forventes, at priserne på medlemskab justeres i 2021, når Løkken Surf Klub er bedre etableret, og der er faste arrangementer i kalenderen. 

Medlemsskabet løber fra den dato, medlemsskabet betales og året ud. 

Se gerne denne side for information om, hvordan du betaler for dit medlemsskab. 


For nye medlemmer tilbyder vi nu 50% på nedenstående medlemsskaber fra 1. september og resten af 2020.Ungdoms Medlemskab (under 18), 300 DKK pr. år

Ungdomsmedlemskabet er et aktivt medlemskab for dig under 18, som ønsker at deltage i den ugentlige træning, hvor der kan lånes udstyr. Du får adgang til generalforsamlingen og du kan deltage i de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder. 

 

Senior Medlemskab (over 18), 600 DKK pr. år

Seniormedlemskabet er et aktivt medlemskab for dig over 18, som ønsker at deltage i den ugentlige træning, hvor der kan lånes udstyr. Du får adgang til generalforsamlingen og du kan deltage i de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder.

 

Husstand Medlemskab, 1.000 DKK pr. år

Hustandsmedlemskabet er et aktivt medlemsskab for jer, hvor alle eller flere medlemmer af din husstand ønsker at være medlem af Løkken Surf Klub. Ved at vælge dette medlemskab betaler I for den samlede husstand (uagtet antallet af medlemmer) i stedet for hvert enkelt medlem. Alle medlemmer af husstanden får adgang til generalforsamlingen, den ugentlige træning og kan deltage i de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder.

 

Passivt medlemskab, 100 DKK pr. år

Det passive medlemskab er til dig, der gerne vil støtte op om Løkken Surf Klub og dens aktiviteter, men som ikke har behov for at deltage i den ugentlige træning, låne udstyr eller få medlemsrabatter. Som passivt medlem får du adgang til generalforsamlingen, og du kan deltage i de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder.