Medlemstyper og Priser
Medlemstyper og Priser

Da vi ønsker økonomi til at afholde arrangementer i Løkken Surf Klub og yderligere skabe god grobund for at søge diverse fonde, har vi fastsat en årlig medlemspris for forskellige medlemstyper. Da Løkken Surf Klub stadig er under etablering, og prisen for medlemskab er sat lavt, kan medlemmer forvente, at der kan være en egenbetaling på de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder i 2021. Egenbetaling vil afhænge af medlemstype. 

 

Det forventes, at priserne på medlemskab justeres i 2022, når Løkken Surf Klub er bedre etableret, og der er faste arrangementer i kalenderen. 


Se gerne denne side for information om, hvordan du betaler for dit medlemsskab. 


Ungdoms Medlemskab (under 18), 400 DKK pr. år

Ungdomsmedlemskabet er et aktivt medlemskab for dig under 18, som ønsker at deltage i træning, hvor der kan lånes udstyr (Surf, Yoga og træning i svømmehallen). Du får adgang til generalforsamlingen og du kan deltage i de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder. 

 

Senior Medlemskab (over 18), 800 DKK pr. år

Seniormedlemskabet er et aktivt medlemskab for dig over 18, som ønsker at deltage i træning, hvor der kan lånes udstyr (Surf, Yoga og træning i svømmehallen). Du får adgang til generalforsamlingen og du kan deltage i de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder.

 

Husstand Medlemskab, 1.200 DKK pr. år

Hustandsmedlemskabet er et aktivt medlemskab for jer, hvor alle eller flere medlemmer af din husstand ønsker at være medlem af Løkken Surf Klub. Ved at vælge dette medlemskab betaler I for den samlede husstand (uagtet antallet af medlemmer) i stedet for hvert enkelt medlem. Alle medlemmer af husstanden får adgang til generalforsamlingen, træning (Surf, Yoga og træning i svømmehallen) og kan deltage i de arrangementer, Løkken Surf Klub afholder.

 

Passivt medlemskab, 100 DKK pr. år

Det passive medlemskab er til dig, der gerne vil støtte op om Løkken Surf Klub økonomisk. Det giver ikke adgang til træning, udstyr, rabatter og det som aktivt medlemskab giver. Som passivt medlem får du adgang til generalforsamlingen - dog uden stemmeret.