Mission og Vision

Vi arbejder på at styrke det sociale (klub/surf) fællesskab i Løkken, danne rammerne for mennesker, som interesserer sig for surfing og SUP samt udbrede kendskabet hertil ved at tilbyde en række sociale aktiviteter, undervisning og træning på vandet til nybegyndere såvel som øvede.


Målet med Løkken Surf Klub (LSK) er at udbrede kendskabet til surfing og Stand Up Paddle (SUP) og således skabe et fritidstilbud i det fri til byens børn, unge og voksne. LSK vil være det attraktive alternativ til bold- og holdsporten. Med det ønsker klubben at styrke det sociale (surf)fællesskab i Løkken, og skabe et stærkt knudepunkt i Løkken for de lokale beboere såvel som surfere fra nær og fjern. Et fællesskab og knudepunkt hvor erfaringsudveksling og samvær bruger bølgerne som udgangspunkt. Det er klubbens ønske, at det stærke fællesskab omkring surf fortsat skal være med til at lokke nye tilflyttere til byen – tilflyttere der ønsker at engagere sig i byen og fællesskabet, så byen og klubben kan vokse til en attraktiv klub.

 

Løkken Surf Klub stræber efter at være en synlig aktør på stranden såvel som i Løkken by og udbrede kendskabet til surfing gennem samarbejde med andre aktører og foreninger i lokalområdet og afholdelse af en række sociale arrangementer såsom GIRLSURF, Surf-konkurrencer, Skating, Yoga, m.m.

 

Klubben danner rammerne for mennesker, som interesserer sig for surfing og SUP ved at tilbyde klubbens medlemmer, nybegyndere såvel som øvede, undervisning og træning på vandet af klubbens trænere således medlemmerne, foruden at blive dygtigere og mere sikre på vandet, kan mødes og skabe nye relationer. 

Vores vision er at blive en attraktiv og synlig klub i Løkken, der tilbyder kvalitetsundervisning, talentudvikling, sociale arrangementer og udlån af udstyr til medlemmer, 365 dage om året.


Løkken Surf Klub ønsker at blive en attraktiv klub, der er kendt for at levere undervisning og træning af høj kvalitet, således klubben, foruden at gøre surf attraktivt og sjovt for nybegyndere, også kan bakke op om de øvede surfere og udvikle nye talenter. 

 

Derfor er det klubbens vision at uddanne klubbens instruktører, så de foruden egen erfaring får de bedste vilkår til at undervise og træne medlemmer af klubben. 

 

Klubben vil gøre surfing mere tilgængelig for nybegyndere såvel som øvede ved at sikre en bred samling af klubudstyr, der kan udlånes til klubbens medlemmer.  

 

Klubben ønsker at klubbens medlemmer skal have et tilhørssted tæt ved vandet, et klublokale der kan anvendes af medlemmerne før og efter en surf-session, eller over en kop kaffe på en regnvejrsdag. Klublokalet skal også kunne anvendes af klubbens instruktører til vidensdeling, kurser, og undervisning af medlemmer. 

Løkken Surf Klub vil være et aktiv for byens borgere og byens gæster ved at udnytte Vesterhavets kæmpe legepotentiale, og der ingen tvivl om, at klubbens aktiviteter omkring Løkken Moleleje samler byens borgere og byens gæster og bidrager til en god oplevelse for deltagere såvel som tilskuere.