Bliv Instruktør

Løkken Surf Klub er afhængig af at have dygtige og engagerede instruktører, der kan hjælpe til ved de forskellige træningssessioner og sociale arrangementer, der afholdes for medlemmer af klubben. 

En instruktør i LSK forventes at levere minimum 5 træningssessioner over året inden for de områder, som klubben tilbyder så som SUP, surf, skating og yoga - eller hvad fremtiden bringer. 

En instruktør vil blive medlem af en LSK Koordineringsgruppe, hvor træning planlægges og koordineres instruktører imellem. Instruktører vil blive tilbudt uddannelse inden for det område, de underviser i samarbejde med den enkelte og inden for LSKs budgetrammer.

Som instruktør i LSK vil du blive tildelt et gratis ungdoms- eller et seniormedlemsskab i klubben som tak for hjælpen, og have mulighed for at deltage i de interne sociale sessions, der afholdes blandt instruktørerne i klubben. 

Lyder dette som noget for dig?

Går du med en drøm om at blive en del af et stort fællesskab og lære fra dig som instruktør i Løkken Surf Klub, eller ønsker du at vide mere, så hører vi meget gerne fra dig. 

Skriv endelig til os - vi er ret søde!