Klubnyheder

En helt igennem fantastisk dag til et velholdt og velbesøgt Løkken Open 2020!

21. september 2020, 11.25

Smilene er slet ikke til at tørre af Løkken Surf Klubs bestyrelse og medlemmer efter en meget velholdt, velbesøgt og helt igennem fantastisk dag til Løkken Open 2020 lørdag d. 19. september. 


Dagen bød på fine longboard linjer, solskin, besøg fra nær og fjern, underholdning, grin og store smil over hele linjen. 

dagen startede for deltagerne kl. 07.30, hvor der blev afholdt skipper-møde ved North Shore Surf caféen. 

Herefter blev der gjort klar til at afholde de første heats i konkurrencen. Grundet dagens fine, men små forhold valgte arrangørerne dog kun at afholde konkurrencen i Longboard Women og Men, Tandem og Softtop. 


Dommerne sad klar på Molen til at bedømme de mange dygtige surfere i vandet. 

Da det endelige heat for Longboard Women og Men var afsluttet, var det tid til kreativitet, sjov og spas med Softtop og Tandem, og de store smil blev fundet frem blandt alle deltagere og tilskuere. Der blev afprøvet mange nye tricks og det bragte mange gode grin (og sjove billeder) med sig. 

Dagen blev sluttet af med præmieoverrækkelse for dagens konkurrencer, fællesspisning og livemusik ved stranden.

Resultaterne fra dagen


Longboard Women

1. Paula Werner 

2. Anna-Julie La Cour Vågen

3. Freja Pettersson Kristensen


Longboard Men

1. Jonas Brix

2. Kasper Brix

3. Elias Reeve


Tandem

1. Rasmus Frejlev & Birgitte Overgaard Madsen


Andre kategorier:

Hurtigst ud til stige nr. 2. - Oskar Bøje Pedersen

Bedste Ballerina/360'er - Kristoffer Kristensen

Bytte Board under surf - Rasmus Frejlev & Jakob Veilleux

Vildeste Rute - Anders Hansen

Bedste WipeOut - Hanna Pettersson Kristensen

Bedste Senior - Michael Grant


Derudover blev der kåret en Løkken Surf Klub Mester 2020 i begge longboard kategorierne, som gik til det bedst placerede medlem fra Løkken Surf Klub. Vinderne for disse blev derfor:

  • Longbord Women, Freja Pettersson Kristensen
  • Lonboard Men, Jonas BrixKæmpe stort tak skal det lyde..


... til Nynne, Ole, Birgitte, Lea, Kasper, Anna, Anders, Jonas, Nanna og Dennis for hjælpen op til og afvikling på selve dagen. Tusind tak for mad til Anja - en perfekt afslutning på dagen sammen med live musik og bål. Tak til Agathe og Benjamin for hjælpen med servering.

Derudover skal det lyde et STORT TAK til alle jer der deltog på dagen, i vandet og på molen og var med til at skabe en helt igennem vidunderlig stemning.


Der skal også siges tak til sponsorstøtten fra Huset Havs for Hovedpræmierne, North Shore Surf - Løkken for støtte og forplejning under hele dagen, Med24 for goodiebags, Hjørring Kommune for Natour Bussen, Race for Oceans med morgenens rengøring af vores smukke strand og ikke mindst DGI - vi styrker motion og breddeidræt i Danmark, som endnu engang har støttet med Fondmidler. I har alle bidraget til et super lokalt og løkkendarisk event.


Stort tak til alle dem der bidrog med præmier til konkurrencernes vindere, herunder Basic Løkken, Matas Østergade Hjørring, PhotoCare Hjørring, undertøjsbutikken Change, Blondehuset, SPORT 24 Hjørring, Sportsmaster Hjørring, Vendsyssel FF, Bistro59 Aalborg, Restaurant Bones Hjørring, Restaurant Trapo Aalborg, Restuarant Azzurra Aalborg, Byens Massør ved Løkken Lille Torv og Linuspro. 

Det er disse præmier der giver de ekstra mange smil.


Junior Mix, Shortboard Women og Men bliver afviklet i weekenden d. 3-4 oktober.


Alle billederne fra dagen kan ses på Facebook.