Klubnyheder

Alle klubmestrene for 2020 endelig fundet

7. marts 2021, 22.02

Da restriktionerne blev lempet d. 1. marts, og vi igen måtte samles 25 personer udendørs til idrætsaktiviteter, så vi vores snit til endelig at få afholdt sidste del af Klubmesterskabet 2020 - Klubmesterskabet for Shortboard Women og Shortboard. 


Forsinkelsen for netop disse to kategorier skyldtes, at vi  i 2020 ikke havde mulighed for at afholde denne del i forbindelsen med Løkken Open, og det var ikke muligt at finde en anden weekend efterfølgende med passende forhold, imens COVID-19 tillod dette.


Søndag d. 7. marts deltog 11 af klubbens medlemmer derfor for at konkurrere om at blive klubmester inden for netop disse to kategorier. Vi havde 5 deltagere i kategorien Shortboard Men og 6 deltagere i kategorien Shortboard Women. 

Søndagen bød på rigtig meget blæst, som gav nogle rodede forhold, der gjorde det svært for alle - deltagere som dommere. 


Shortboard Men blev meget tæt og skulle afgøres i et ekstra heat.

Resultatet af Shortboard Men blev: 


1. Søren Bo Schmidt
2. Kristoffer Larsen-Ledet
3. Alexander Bjerge
4. Johan Alexander Gammelholm-Hagstrup
5. Fredrik Frantsen

Shortboard Woman blev næsten lige så tæt - med kun 5 minutter tilbage lå det lige imellem tre. Clara fik dog en god bølge til sidst i heatet, hvilket afgjorde det.

Resultatet af Shortboard Woman blev: 

  1. 1.Clara Groth Renvillard
  2. 2. (delt) Sofia Pettersson Kristensen og Freja Pettersson Kristensen
  3. 4. Hanna Pettersson Kristensen
  4. 5. (delt) Celine Larsen-Ledet og Laura Witt Bork


Klubmesterskabet 2021 i både Longboard og Shortboard vil blive afholdt i forbindelse med Løkken Open 21 d. 18-19 september.

Læs hvordan det gik i første halvdel af klubmesterskaberne her

Se alle klubmestre fra 2020 her.